GEAR VERHUUR - LICHT

Niet de juiste apparatuur in huis? Geen nood, dit kunnen wij ook voor je regelen. Hier vind je onze tarieven voor het huren van extra gear voor gebruik in onze studio, zoals video, fotocamera en audio apparatuur. In overleg is apparatuur eventueel ook te huur voor gebruik op locatie. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, een bedrag aan borg dient vooraf te worden voldaan. Verhuur uitsluitend aan bedrijven die ten minste twee jaar bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven, op vertoon van originele legitimatie door de daartoe bevoegde personen.

LED PANELS EN FRESNEL LED

RGBW LED

Lupo Superpanel Full Color 30

SUPERPANEL30

Nieuwste panels van Lupo, zeer vergelijkbaar met de Arri Skypanel serie. Full color RGBW paneel uitgerust met de nodige special effects. Hoge output, uitermate geschikt voor fotografie en film.

Prijs per panel per dag € 50,00

FRESNEL LED

Lupo Dayled 1000 Dual Color

LUPO-DAYLED-FRESNEL

Fresnel ledlamp van Lupo met variabele kleurentemperatuur (3200K tot 5600K) en uitmuntende CRI en TLCI waarden. Hoge output, uitermate geschikt voor professionele fotografie en film.

Prijs per dag € 50,00

RGBW LED

ColorSpike kit van 3 stuks

COLORSPIKE

De ColorSpike is een RGB Led lamp met zeer veel functionaliteit en een hoge lichtoutput en een enorme ingebouwde bibliotheek aan special effects. Makkelijk in te stellen en te bedienen via een app.

Prijs één ColorSpike per dag € 30,00
Prijs per set van 4 per dag € 100,00

RGBW LED

Aladdin ALL-IN 2 140W RGB LED

Met een CRI van 98 en een vermogen van 140W is de nieuwe Aladdin RGB Led (30x60cm flexibel) een veelzijdige inzetbare lamp. Eenvoudig te bedienen via een eigen app, komt met een ingebouwde gel mode.

Prijs per dag € 75,00

RGBW LED

Falcon Eyes DESAL D-S811

Topmodel uit de nieuwste DESAL Falcon Eyes serie, een robuuste RGB Led met teveel functies om op te noemen, zoals een ingebouwde gel mode met bekende LEE en ROSCO filters, special effects en een veelvoud aan bedieningsmogelijkheden.

Prijs per dag € 60,00

LED FRESNEL

Falcon Eyes PULSAR P12

De P12 is een nieuwe LED Fresnel van Falcon Eyes waarmee men met diverse accessoires ook effecten kan creëren. De lamp heeft een CRI van 97, en is licht van gewicht dus ook makkelijk buiten te gebruiken.

Prijs per dag € 50,00
Op zoek naar inspiratie?