INBEGREPEN APPARATUUR

Bij het huren van een van onze studio's is tevens een uitgebreid assortiment aan accessoires inbegrepen voor gebruik in de studio. Je betaalt daar dus niet extra voor. Welke accessoires dat zijn kun je hieronder zien.

LICHT

CONTINU LICHT

Yongnuo YN-860 Pro

YONGNUO_YN860

Deze bi-color ledlamp heeft een lichtopbrengst van bijna 12.000 Lumen, met regelbare kleurtemperatuur, geschikt voor zowel foto- als videografie. Een set van twee stuks is beschikbaar met softboxen en statief.

CONTINU LICHT

FALCON EYES DAGLICHT SET

Drie daglichtlampen van Falcon Eyes elk bestaand uit 4 x 55W lampen, uiteraard geschikt voor zowel foto- als videografie. De lampen zijn per 2 in- en uit te schakelen. De set is inclusief softboxen en statieven.

CONTINU LICHT

MENIK LG1200

MENIK_LG1200

Onze white-screen is voorzien van meerdere Menik LG-1200 ledlampen voor het uitlichten van de wanden. De kleurtemperatuur van de LG-1200 is daglicht en elke lamp heeft een lichtopbrengst van bijna 12.000 Lumen.

CONTINU LICHT

Yongnuo YN-10800

YONGNUO_YN10800

Deze bi-color ledlamp heeft een lichtopbrengst van bijna 11.000 Lumen, met regelbare kleurtemperatuur, geschikt voor zowel foto- als videografie. Een set van twee stuks is beschikbaar met statief.

CAMERASTATIEVEN

STATIEF

Sony VCT-VPR10

SONY_VCTPR10

Sony Carbon Fibre statief met remote control, ideaal voor Sony Alpha fotocamera’s. Het universeel camera- en videostatief weegt slechts 2.1kg en heeft een draagvermogen van 4 kg.

STATIEF

Benro KH26NL Tripod

BENRO_KH26NL

Benro video statief met professionele videokop. Het universeel camera- en videostatief kan worden belast tot 5kg en is dus geschikt voor een wat zwaardere videocamera of DSLR setup.

OVERIGE

LICHTMETER

SEKONIC LITEMASTER PRO L-478DR-U

SEKONIC_LICHTMETER

De Sekonic Litemaster Pro is een ideale compacte lichtmeter, eenvoudig te bedienen met het touchscreen.

Ventilator

Master DF20P

MASTER_DF20P

Professionele ventilator van het merk Master met drie standen voor ventilatie en luchtcirculatie.

Op zoek naar inspiratie?